HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Mezarlıklar Artık Daha Bakımlı ve Temiz
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ekipleri yaptığı düzenlemelerle Merkez Mezarlığı’nı yenileyerek, tertemiz bir şekilde bayrama hazırladı

KAPSAMLI ÇALIŞMALAR

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Derince Belediyesi ekipleri başta mezarlıklar olmak üzere ilçenin tüm noktalarında kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan gelen mezarlık temizlik ve bakım şikayetlerini de dikkate alarak harekete geçen Derince Belediyesi ekipleri yaptığı çalışmalarla Merkez Mezarlığı adeta yeniledi. Yeni düzenlemelerle birlikte tertemiz şekilde bayrama hazırlanan mezarlıklardaki bordürler boyanarak, bakımı yapıldı.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI

Mezarlıkların etrafında tamir tadilat sonrasında oluşan moloz birikintileri yine Derince Belediyesi ekipleri tarafından toplanırken, yürüyüş yollarındaki otların biçilmesi ve süpürülmesi ile birlikte mezarlıklar pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu. Çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları tamamlanan Derince Merkez Mezarlığı, eskisine oranla çok daha bakımlı ve temiz olarak Kurban Bayramı öncesi kabristan ziyaretinde bulunacak olan vatandaşlar için hazır hale getirildi.

Oluşturulma Tarihi :  11.06.2024 11:03:35
Okuma Sayısı : 54