Derince´de Bayram Temizliği

Derince Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda ve ilçe genelinde temizlik ve bakım çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Derince Belediyesi ekipleri ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı adımlar atıyor. Belediye ekipleri bayram sürecinde vatandaşların ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda kapsamlı temizlik çalışmasında bulundu. Mezarlıklarda ot biçme ve temizlik çalışmalarının yanı sıra, çevre düzenlemesi işlemlerini de yapan ekipler kabristan ziyaretleri için mezarlıkları hazır hale getirdi. Diğer taraftan çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren ekipler parklar, yeşil alanlar ve Harikalar Sahili başta olmak üzere ilçe geneli ot biçme, çevre temizliği, ağaçların budaması ve form bakım işlemlerini yaparak Derince’yi bayrama hazırlıyor.

Oluşturulma Tarihi :  10.06.2024 10:43:49