HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Gökçe´den Gençlik Şöleni´ne Davet
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

19 MAYIS BİR MİLLETİN UYANIŞIDIR

Başkan Gökçe yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık mücadelemizin 105. yılında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Milli mücadelenin başladığı tarih olan 19 Mayıs 1919, bir milletin uyanışının ve bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü olma niteliğini taşımaktadır. Hepimizin bildiği gibi Ulu Önder Atatürk ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle kurduğu Cumhuriyetimizi yarınlarımızın teminatı olan gençlerimize emanet etti. Gençlerimizin bu emaneti koruyarak, gelecek nesillere taşıyacağına olan inancımız tam. Bizler de gençlerimizin her zaman yanında olarak, aydınlık yarınlara hep birlikte, kararlı bir şekilde yürüyeceğiz.”

BAYRAMA ÖZEL GRUP MARSİS KONSERİ

“Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından ayrılmadan demokrasimize, bağımsızlığımıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkarak gençlerimiz için her alanda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm gençlerimizi ve halkımızı bayram coşkusunu paylaşmak üzere 19 Mayıs Pazar günü saat 14.00‘te Harikalar Sahili’nin girişindeki dev bayrakların bulunduğu alandan kortej yürüyüşü ile başlayacak ve saat 17.00’de Derince Gösteri Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Grup Marsis konseri ile sürecek Gençlik Şöleni’ne davet ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Oluşturulma Tarihi :  17.05.2024 16:07:24
Okuma Sayısı : 76
Fotoğraflar