HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferansta Dr. Mehmet Reşat Şavlı önemli bilgiler verdi

KONFERANSLAR DEVAM EDİYOR

‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ projesinin hayata geçtiği Derince’de etkinlikler devam ediyor. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği programlar kapsamında bu kez “Ailede Çocuk Eğitimi” konulu konferansta İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Derincelilerle buluştu. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, STK temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar ilgiyle takip etti. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilk olarak Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil bir selamlama konuşması yaparak, ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ etkinliklerinin önemine vurgu yaptı.

AİLEDE ÇOCUK EĞİTİMİ

Müftü Amil’in ardından kürsüye çıkan Dr. Mehmet Reşat Şavlı katılımcılara önemli bilgiler verdi. Konuşmasında ailede çocuk eğitiminin önemine vurgu yapan Şavlı, Peygamber Efendimizin çocuklara olan yaklaşımlarından kesitler aktardı. Ayet ve hadislerden örnekler veren Şavlı, çocukların yetiştirilmesi konusunda anne ve babaların üzerine düşen sorumlulukları da hatırlattı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün konferansın sonunda yaptığı konuşmada, “Katılımları dolayısıyla kıymetli hocamız Dr. Mehmet Reşat Şavlı'ya teşekkür ediyorum” dedi. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen program katılımları dolayısıyla İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı'ya hediye takdimi ile sona erdi.

Oluşturulma Tarihi :  9.11.2023 11:21:15
Okuma Sayısı : 251