Derince´de Kadın Futbol Turnuvası

Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte düzenleyeceği U-15 Kadın Futbol Turnuvası 22 Ağustos Salı günü Derince Belediyesi Suni Çim Stadı’nda gerçekleşecek

Yaz ayları boyunca gençlere yönelik etkinliklere ara vermeden devam eden Derince Belediyesi bu kez Derincespor Kulübü ile birlikte U-15 Kadın Futbol Turnuvası düzenliyor. 22 Ağustos Salı günü Derince Belediyesi Suni Çim Stadı’nda 10.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek turnuvaya 5 kulüp katılım sağlayacak. Derincespor, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, Karamürsel Belediye Spor Kulübü, Gebze Kadın FK ve Bilecik Kolej Spor Kulübü’nün yer alacağı turnuvanın büyük bir heyecana ve kıyasıya mücadeleye sahne olması bekleniyor.

Oluşturulma Tarihi :  17.08.2023 08:55:15