Gençlik Bu Festivalde Buluşacak

Derince Belediyesi'nin Derincespor Kulübü ile birlikte bu yıl ikincisini düzenleyeceği Plaj Voleybolu Turnuvası öncesinde kayıt süreci devam ediyor. Derince Gençlik Festivali adı altında düzenlenecek ve beş gün sürecek bu yılki etkinlik takviminde Bora Duran ve Gökhan Birben konserleri de yer alıyor

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Sportif etkinliklerin yaz döneminde adeta merkezi olan Derince’de bu kez plaj voleybolu heyecanı yaşanacak. Derince Belediyesi ve Derincespor Kulübü'nün birlikte düzenleyecekleri Derince Gençlik Festivali’nde yer alan Plaj Voleybolu Turnuvası için kayıtlar devam ediyor. Harikalar Sahili’nde gerçekleşecek olan plaj voleyboluna kayıtlarda son başvuru tarihi 25 Ağustos olarak belirlendi. Organizasyona katılmak isteyenler 0 262 606 1994 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri gibi www.derince.bel.tr adresine girerek şartname, katılım formu ve ödül tablosuna ulaşabiliyor. Doldurdukları katılım formlarını en geç 25 Ağustos Cuma günü saat 16.00’ya kadar Derince Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne teslim edecek olan sporcular, ödüllü olarak düzenlenecek bu büyük heyecana ortak olacak.

BORA DURAN VE GÖKHAN BİRBEN

30 Ağustos’ta başlayacak ve Harikalar Sahili’nde 7 ayrı kategoride düzenlenecek olan organizasyona sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Derince Gençlik Festivali etkinlikleri bu yıl beş gün boyunca sporseverleri ve gençleri bir araya getirecek. 30 Ağustos Çarşamba günü açılış müsabakalarının gerçekleşeceği turnuvada 31 Ağustos Perşembe günü eleme müsabakaları yapılacak. 1 Eylül Cuma günü yarı final heyecanının yaşanacağı turnuvada final müsabakaları ise 2 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Derince Gençlik Festivali’nin yaz okulları kapanışı kapsamında ise iki ayrı konser etkinliği düzenlenecek. 60 Evler Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek olan ilk konserde 2 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran Bora Duran Derincelilerle buluşacak.3 Eylül Pazar günü saat 20.00’de etkinliklerinin kapanışında bu kez Karadeniz müziğinin güçlü sesi Gökhan Birben sahne alacak.

Plaj Voleybolu Kategoriler:

? Erkekler (Yaş grubu serbest)

? Karma Gruplar (2004 doğumlu ve üzeri sporcular)

? Büyük Bayanlar (2003-2002-2001 ... doğumlular)

? Genç Bayanlar (2004-2005 doğumlular)

? Yıldız Kızlar (2006-2007 doğumlular)

? Küçük Kızlar (2008-2009 doğumlular)

? Minikler Karma (2010-2011-2012 doğumlular)

Gençlik Festivali Programı:

30 Ağustos Çarşamba: Plaj Voleybolu / Açılış Müsabakaları

31 Ağustos Perşembe:  Plaj Voleybolu / Eleme Müsabakaları

01 Eylül Cuma: Plaj Voleybolu / Yarı Final Müsabakaları