Sahilde Müzik Ziyafeti Yaşanacak

Derince Belediyesi ve Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin birlikte düzenleyecekleri Neşe-i Sağlık Konseri, 20 Ağustos Pazar günü Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek

Yaz döneminde Derince’de yoğun bir şekilde devam eden kültür-sanat etkinlikleri kapsamında bir konser daha düzenleniyor. Derince Belediyesi ve Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin birlikte ücretsiz olarak düzenleyecekleri Neşe-i Sağlık Konseri, 20 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Nostaljik şarkıları ile bilinen, bünyesinde doktorlar, diş hekimleri gibi sağlık sektöründen üyeler ile Derinceli isimleri barındıran ünlü koro şefi Erbil Aydın yönetimindeki Neşe-i Sağlık Korosu, katılımcılara adeta müzik ziyafeti sunacak.

Oluşturulma Tarihi :  15.08.2023 09:12:37