HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Turnuvada Şampiyon Yıldızevler Camii
Orjinal Resim

Derince genelinde düzenlenen ve bu yıl 19 takımın katılımıyla gerçekleşen Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa Yıldızevler Camii ulaştı

19 TAKIMIN KATILIMIYLA

Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası’nda yaşanan büyük heyecan sona erdi. Derince Belediyesi ve Derince Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya bu yıl 19 takım katıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Zekeriya Altuntaş’ın da takip ettiği final müsabakasında Yıldızevler Camii ile Kuba Camii takımları karşı karşıya geldi.

BAŞKAN AYGÜN TEBRİK ETTİ

Zorlu geçen final müsabakasında rakibini 7-5’lik skorla mağlup eden Yıldızevler Camii şampiyonluğa ulaşırken, Kuba Camii ise turnuvayı ikincilikle tamamladı. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Müftülüğümüz ile beraber düzenlediğimiz Camiler Arası Futbol Turnuvasına katılarak madalya ve kupalarını öğrencilerimize takdim ettik. Kıymetli öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  4.08.2023 10:56:09
Okuma Sayısı : 430
Fotoğraflar