Jandarma Teşkilatı 184 Yaşında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı'yı ziyaret etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kent genelindeki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek istişarede bulunmaya devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı'ya bir nezaket ziyaretinde bulundu. Jandarma Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümü nedeniyle gerçekleşen ziyarette Başkan Aygün, “Huzur ve güvenliğimizin teminatı olan emniyet ve jandarma teşkilatlarımızın her zaman yanındayız” dedi. Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür edip hayırlı hizmetler temennisinde bulundu.

Oluşturulma Tarihi :  22.06.2023 09:17:47