Başkan Aygün´den Karaduman´a Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek hayırlı olsun temennilerini iletti

Derincelilere söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Aygün, kurumlar arası iş birliğine verdiği önem doğrultusunda kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a ziyarette bulundu. Karaduman ve emniyet güçlerine görevlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Aygün, Derince Belediyesi olarak her zaman emniyet teşkilatının yanında olduklarını ifade etti. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  9.06.2023 10:31:11