DER-MEK Ailesinden Yıl Sonu Sergisi

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte eğitim verdiği DER-MEK’te yıl boyunca hazırlanan el emeği eserler sergilenecek

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte kurslar açarak binlerce kişiye eğitim imkanı sağladığı DER-MEK’te bir eğitim-öğretim dönemi daha sona eriyor. Bu yıl Kusachi, Yenikent, Çınarlı, Mersincik ve Fatih’te açılan 5 kurs merkezi ile hizmet veren DER-MEK bünyesinde 20 ayrı branşta 168 kurs açıldı. 2 bin 25 kursiyerin eğitim gördüğü bu yılki kursların ardından DER-MEK ailesi yılsonu sergisi heyecanını yaşıyor. Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursların yıl sonu sergisi 6 Haziran Salı günü saat 14:00’te Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada serginin açılışına tüm ilçe sakinlerinin davetli olduğu belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  2.06.2023 14:47:36