Türkiye Yüzyılı´nı Hep Beraber İnşa Edeceğiz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında esnaflara yönelik teşekkür ziyaretinde bulunuyor

Her fırsatta esnaf ve vatandaş buluşmaları gerçekleştirerek ilçe sakinleri ile gönül köprüleri kuran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile neticelenen seçimlerin ardından bu kez esnaflara teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor. Başkan Aygün, bu kez beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Kayı ile birlikte Denizciler Caddesi esnaflarını ziyaret etti. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde verdikleri güçlü destek dolayısıyla esnaflar ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Aygün, “Milletimizle el birliği ve gönül birliği içerisinde Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz” dedi. Esnafların talep, görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Aygün, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi :  2.06.2023 14:46:29