HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
2 Bin 329 Öğrenci Havuzla Buluşuyor
Orjinal Resim

İlçe genelinde gençlerle ve çocuklarla ilgili birçok yatırıma imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başlattığı ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında 2 bin 329 ilkokul öğrencisi daha havuzla buluşmaya devam ediyor

 

Yüzme Bilmeyen Kalmasın

Derince’de gençlere ve çocuklara yönelik birbirinden önemli çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başlattığı ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında öğrenciler havuzla buluşmaya devam ediyor. Derince Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleşen proje kapsamında geçen yıl 2 bin 538 ilkokul öğrencisi ilk kulaçlarını atmıştı. Öğrencilerin ulaşım ihtiyaçlarının ve bonelerinin belediye tarafından karşılandığı ve Işıl Bozca Spor Merkezi ile Kocaeli Yüzme Kulübü’nün uzman antrenörleri eşliğinde yapılan eğitimlere bu yıl ise 2 bin 329 öğrenci katılım sağladı.

 

Eğitimleri Takip Ettiler

İlçe Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Yüksel Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda devam eden eğitimleri takip etti. Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün yüzme eğitimleri öncesinde Çenesuyu İlkokulu, Fatih İlkokulu, İshakçılar İlkokulu, Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu ile Şükrü Aracı İlkokulu öğrencileri ve velileri ile bir araya gelerek sohbet etti.

 

“Mutluluğumuz artarak devam ediyor”

21 branşta yaklaşık 15 bin sporcuya hizmet verdiklerini belirten Başkan Aygün, “Belediye olarak 21 branşta yaklaşın 15 bin sporcuyu kapsayan kapsamlı bir organizasyona imza attık. Gençlerimize hizmet etmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Bu mutluluğumuz yaptığımız ve yapacağımız projelerle artarak devam ediyor. Daha önce Gençlik ve Spor Merkezlerimizi hizmete sunduk. Ayrıca tüm mahallelerimizi kapsayan çalışmamız kapsamında ilçemizin 17 ayrı noktasına spor alanları inşa ettik. Hepsi siz yavrularımızın hizmetinde” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  10.05.2023 12:20:51
Okuma Sayısı : 864