HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derinceliler Kadir Gecesi´nde Buluştu
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda düzenlediği Kadir Gecesi Özel Programı’na katılan vatandaşlar, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen bu kutlu gecede ellerini hep birlikte semaya açarak, dualar etti

KENT MEYDANI’NDA PROGRAM

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e veda etmeye hazırlanırken bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’nde Derince Belediyesi tarafından özel bir program düzenlendi.  Ramazan ayının maneviyatının en güzel şekilde yaşandığı ilçede gerçekleşen Kadir Gecesi Özel Programı, Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen programa ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Teravih namazının kılınmasının hemen ardından başlayan Kadir Gecesi Özel Programı’nda vatandaşlar bu kutlu geceyi en güzel şekilde idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadı.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşen programda Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Dünya Birincisi (2018) Furkan Çınar ve Ayasofya Camii Müezzini Selman Kızmaz Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu. İlahi ve kaside dinletileri ile devam eden programda sema gösterileri de yer aldı. Çayhane etkinliklerinin devam ettiği Kadir Gecesi programında Derince İlçe Vaizi Selim Al tarafından dua yaptırılırken, hep birlikte eller semaya açılarak, dualar edildi. Programa katılan vatandaşlarla sohbet eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni Kent Meydanı'nda düzenlediğimiz programla idrak ettik. Kadir Gecemizin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.04.2023 10:42:54
Okuma Sayısı : 502