HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
2 Bin 329 Çocuk Havuzla Buluşuyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin ilçedeki ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak düzenlediği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi ile birlikte 2 bin 329 öğrenci havuzla buluşuyor

YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere özel önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, öğrencilerin yeteneklerine göre farklı amatör branşlarda spor yapmalarına da imkan sağlıyor. Başkan Aygün’ün ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ projesi kapsamında başlattığı çalışma ile birlikte Derince’de yüzme şenliği yaşanıyor. Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürdürdüğü ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ilçe genelindeki ilkokulların birinci sınıflarında eğitim gören 2 bin 329 öğrenci havuzla buluşuyor. Öğrencilerin ulaşım ihtiyaçlarının ve bonelerinin Derince Belediyesi tarafından karşılandığı eğitimler kapsamında dersleri Işıl Bozca Spor Merkezi ve Kocaeli Yüzme Kulübü’nün uzman antrenörleri veriyor.

İLKOKUL BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ

Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda devam eden yüzme eğitimlerini Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar da takip ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Son olarak Turgut Reis İlkokulu, İbni Sina İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Yunus Emre İlkokulu, Huriye Pak ilkokulu, Abidin Pak İlkokulu ve Çakabey İlkokulu’nun yüzme eğitimlerini takip eden Başkan Aygün burada çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla onların daima yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  31.03.2023 12:02:31
Okuma Sayısı : 1325