HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Yörükler Derneği İftarda Buluştu
Orjinal Resim

Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programına katılan Başkan Aygün, derneklerin her zaman yanında olmaya devam ediyor

BAŞKAN AYGÜN’ÜN KATILIMIYLA

Derince’nin en önemli kültürel zenginlikleri arasında yer alan dernekler, Ramazan ayının gelişiyle birlikte iftarlar ve çeşitli programlar düzenlemeye başladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de derneklerin iftar davetlerine katılarak her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da sivil toplum kuruluşlarının yanında oluyor. Başkan Aygün, Ramazan ayının ilk gününde Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan dernek binasında gerçekleşen iftar programına katıldı.

İFTARA KATILIM YOĞUN OLDU

Kocaeli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahri Akyol ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Morgül, Türkiye Yörükler Konfederasyonu Başkanı Mehmet Özer, Fatih Mahalle Muhtarı Mutlu Karakaş ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. STK’ların kentin en önemli yapı taşları olduğunu belirten Başkan Aygün, tüm dernek mensuplarının Ramazan ayını tebrik etti.

 

Oluşturulma Tarihi :  24.03.2023 10:34:28
Okuma Sayısı : 463