Birlik ve Beraberlik Günlerindeyiz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı mesaj ile tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA

Ramazan’ın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğuna dair vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği on bir ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmuş olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının Derince’mizde en güzel şekilde yaşanacağına inanıyorum. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de içinde barındıran Ramazan-ı Şerifin kardeşliğimizin güçlenmesine katkı sunacağına inanıyorum. Bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini hep birlikte yaşayıp, yaşatmalıyız”

DEVLET – MİLLET İŞ BİRLİĞİ

“Yaşadığımız asrın felaketinin acıları hala tazeliğini koruyor. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 50 bin canımızı toprağa koyduğumuz deprem, tüm ülkemizi yasa boğdu. Devlet – millet iş birliği ile yaralarımızı sararken Derince Belediyesi olarak bu süreçte bizler de daima depremzedelerimizin yanında olduk, olmaya devam ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik günleri vesilesiyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, Yüce Rabbimden bu mübarek ayın vatanımıza, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

Oluşturulma Tarihi :  22.03.2023 14:05:47