Başkan Aygün, GTÜ Rover Takımı´nı Konuk Etti

Gençliğe ve eğitime yönelik faaliyetleri her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Gebze Teknik Üniversitesi Rover takımı öğrencilerini konuk etti

Geleceğin problemlerine robotik çözümler üretmek için Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencileri tarafından kurulan Rover Takımı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda GTÜ Rover Takımı öğrencileri Reyhan Bolat, Enes Ata, Burak Balkan, Selin Fedakar, Sena Miraç Karabayır, Ahmet Ali Tilkicioğlu, Beyza Nur Çepeci, Hasan Can Aydın, Rabia Kılıç, Abdullah Türkmen ve Zülal Tosun ile bir araya gelen Başkan Aygün, gençlerle çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulundu. Projelerinde daima gençliğe yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini ifade eden Başkan Aygün, Gebze Teknik Üniversitesi Rover takımı öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Oluşturulma Tarihi :  22.03.2023 14:01:43