HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Geleceğin Yıldızları Yetişiyor
Orjinal Resim

Derincespor Kulübü bünyesinde devam eden tekvando kurslarına katılan sporcular, aileleri, antrenörleri, yöneticileri ve spor camiası Tekvando Gecesi programında bir araya geldi

 

Derincespor’dan Tekvando Gecesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği ilçede geçtiğimiz yıl kurulan Derincespor Kulübü’nde geleceğin yıldız adayı sporcular yetişiyor. Derincespor çatısı altında devam eden kurslarda en çok ilgi gören branşlardan biri de tekvando. Derincespor Kulübü’nün ses getiren adımlar attığı tekvando branşında mücadele eden sporcular bu kez düzenlenen gecede bir araya geldi. Yelken Kafe’de gerçekleşen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Derincespor Kulübü yöneticileri, antrenörler, sporcular ve sporcu ailelerinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

 

Tesisleme ve Altyapı Vurgusu

Geleceğin yıldızlarını yetiştiren Derincespor Kulübü’nün düzenlediği tekvando gecesinde konuşan Derince Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Derincespor Kulübü Başkanı Kemal Bayraktar, “Bizler Derincespor Kulübü olarak Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’ün destekleriyle kısa zamanda çok önemli mesafe kat ettik. Kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl geçmesine rağmen Derincespor Kulübümüz bünyesinde 14 branşta, 13.017 öğrencimize spor yapma imkanı sunduk. Bu başarıda emeği geçen tüm antrenörlerimizi, velilerimizi ve sporcularımızı gönülden kutluyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuşmasında başarı için altyapı ve tesisleşmenin önemine vurgu yaparak “Hiç kuşkusuz sporda başarının ana unsuru tesisleşme ve altyapıya değer vermek. Bizler de altyapı ve tesisleşmeye önem veriyoruz. Biliyoruz ki en iyi yatırım çocuklara ve gençliğe yapılan yatırımdır. Bu anlayışla bugüne dek ilçemize 4 Gençlik ve Spor Merkezi inşa ettik, 16 yeni spor alanı kazandırdık. Allah’ın izniyle her alanda bizleri gururla temsil edecek gençlerin yetişmesi için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  31.10.2022 09:52:37
Okuma Sayısı : 898