Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken Başkan Gökçe düzenlemeleri yakından takip ediyor
BAŞKAN GÖKÇE YERİNDE İNCELEDİ
İlçe genelinde yapılan düzenlemelerle yaşanan sorunlar hızla çözüme kavuşurken, kentin her noktasında farklı bir çalışma söz konusu. Bu kapsamda Mersincik Mahallesi’nde yapımı devam eden istinat duvarı çalışmalarıyla hem olası risklerin önüne geçilmesi hem de bölgenin daha güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, beraberinde belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Mersincik Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden son durumla ilgili bilgi aldı.
“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”
İlçe halkının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda önceliklerini belirlediklerini ifade eden Başkan Gökçe, “Kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Mersincik Mahallemizde devam eden istinat duvarı uygulamalarımızla hem güvenliği artırıyor hem de altyapımızı güçlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her bölgede, planlı ve kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi. Derince Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan alanlarda belirlenen planlama doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.