Çöp Konteynerleri Temizleniyor

İlçe genelinde çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerlerinin dezenfektesini büyük bir titizlikle yapıyor.

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmaları ile Derince, daha temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, ot biçme, küreme, temizleme, süpürme ve yol yıkama işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. İlçe sakinlerinin sağlığını korumak ve yaşam kalitesini artırmak için aralıksız çalışan ekipler, çöp konteynerlerinin bakım ve onarımı ile dezenfekte edilmesini de büyük bir titizlikle yapıyor. Bu kapsamda, çöp konteynerlerinin yıkanması ve dezenfekte edilmesi ile vatandaşların daha hijyenik bir ortamda yaşamaları sağlanıyor.

Oluşturulma Tarihi :  9.07.2024 12:13:10