HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derinceliler Marsis Konseri ile Coştu
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik Konseri’nde Grup Marsis sahne aldı

GRUP MARSİS KONSERİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşku içerisinde kutlandığı Derince’de Grup Marsis konseri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Şöleni programının sona ermesinin ardından Gençlik Merkezi'nden Harikalar Sahili Gösteri Merkezi’ne Gençlik Yürüyüşü gerçekleşti. Burada Grup Marsis’in sahne aldığı Gençlik Konseri ile 19 Mayıs coşkusu en üst noktaya çıktı.

BAYRAM TADINDA BİR GÜN

Karadeniz müziği denince akla ilk gelen müzik gruplarından Marsis’in birbirinden güzel şarkılarıyla eğlenen Derinceliler bayram tadında bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Karşılaştıkları yoğun ilgiyle muhteşem bir konsere imza atan Marsis’in müzikleri eşliğinde halaylar çekildi ve şarkılar söylendi. 19 Mayıs coşkusunu paylaşan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe hem konsere yoğun ilgi gösteren Derincelilere hem de muhteşem bir konsere imza atan Grup Marsis üyelerine katılımları dolayısıyla teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  20.05.2024 11:09:00
Okuma Sayısı : 264
Fotoğraflar