HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
23 Nisan Çocuklarla Güzel
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kendisini ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelerek, bayramın coşkusunu paylaştı

İLK ZİYARET CUMHURİYET İLKOKULU’NDAN

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tüm yurtta büyük bir coşku hakim. Derince’de de bu özel günü heyecanla bekleyen öğrenciler Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’yi ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı. Başkan Gökçe’yi ziyaret eden ilk kurum Cumhuriyet İlkokulu heyeti oldu. Okul Müdürü Ufuk Işık Şanal, okul rehber öğretmeni Nadire Topçu ve 3-B Sınıfı öğrencisi Rabia Duru Çelik, 23 Nisan nedeniyle Başkan Gökçe’nin konuğu oldu.

GELECEK ADASI MONTESSORİ ANAOKULU

23 Nisan dolayısıyla Başkan Gökçe’ye düzenlenen ziyaretlerin ikinci konukları Gelecek Adası Montessori Anaokulu Kurucusu Serpil Yılmaz, okul müdürü Asuman Ekerer, öğretmenler Halime Eroğlu Pakkan, Ceyda Kutlar, öğrenciler Ali Aşkın, Elif Çetintaş, Enes Yiğit Sönmez, Esma Çetintaş, Gökçe Abi, Gökçe Naz Kurşun, Mustafa Uygar Uzbilek, Sare Aktimur ve Zeynep Tokat oldu. Öğrencilerin okudukları şiirlerle renklenen ziyarette miniklerin heyecanına ortak olan Başkan Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  22.04.2024 12:09:37
Okuma Sayısı : 141