Başkan Gökçe Görevi Aygün´den Devraldı

Derincelilerin teveccühü ile yerel seçimlerden galibiyetle ayrılarak Belediye Başkanı seçilen Avukat Sertif Gökçe, önceki dönem Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’nden görevi devraldı

Derince Belediye Başkanı seçilen Av. Sertif Gökçe, mazbatasını aldıktan sonra ilçe belediye binasında gerçekleşen programda görevi önceki dönem Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’den devraldı. Sembol olarak şehrin anahtarını Başkan Gökçe’ye teslim eden Aygün, yeni başkana çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Gökçe ise yaptığı açıklamada, “Zeki Başkanımıza hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. 5 yıl içerisinde tüm halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerle vatandaşlarımız her imkandan yararlanacak. Derince’de sosyal politikalar harekete geçecek. İlçemizde sosyal belediyecilik ilkelerinin tamamı uygulanacak” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  4.04.2024 18:56:36