Derince´de Tekvando Şöleni Yaşandı

Derincespor Kulübü’nde tekvando eğitimlerine katılan sporcular için düzenlenen kuşak sınavı coşku içerisinde geçerken 424 sporcu bir üst kuşağa terfi etti

424 SPORCUNUN KATILIMIYLA

Gençliğe ve spora yönelik yatırımların artarak devam ettiği Derince’de bir yandan tesisleşme hamlesi sürerken diğer taraftan Derincespor Kulübü bünyesinde amatör branşlarda ses getiren çalışmalara imza atılıyor. 24 farklı branşta 24.532 sporcunun eğitim aldığı Derincespor bünyesinde ilgi gören branşlar arasında yer alan tekvandoda kurslara katılan öğrenciler için bu kez kuşak sınavı heyecanı yaşandı. Beş ayrı merkezde devam eden çalışmalarda yer alan 184’ü kız, 240’ı erkek toplam 424 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Derincespor tekvando kuşak sınavı heyecanı Derince Spor Salonu’nda gerçekleşti.

TEKVANDO KUŞAK SINAVI

Yoğun katılımla gerçekleşen Derincespor Kulübü tekvando kuşak sınavını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kurtuluş Aytekin, Derincespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporseverler ilgiyle takip etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün konuşmasında “Kuşaklarını takdim ettiğimiz kıymetli evlatlarımızı, onları yetiştiren ailelerini ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  20.02.2024 10:09:33