Derinceliler Konferansta Buluşacak

"Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor" etkinlikleri kapsamında 15 Aralık Cuma günü Derincelilerle buluşacak olan Prof. Dr. Bilal Kemikli, önemli bilgiler paylaşacak

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri konferanslar devam ediyor. "Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor" kapsamında gerçekleşen konferansların bu kez konuğu Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bilal Kemikli olacak. 15 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Yenikent Kültür Merkezi'nde başlayacak olan ‘Aile ve adalet’ konulu konferansa vatandaşların yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Alanında uzman isimleri ilçe sakinleri ile buluşturmaya devam edeceklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konferansa tüm vatandaşların ailece davetli olduğunu belirtti.

Oluşturulma Tarihi :  14.12.2023 10:29:15