İshakçılar Güreşleri İptal Edildi

Derince Belediyesi tarafından 20-22 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanan Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırılardan dolayı iptal edildi

İsrail'in Gazze’ye hava saldırıları adeta katliama dönüşürken Filistin’de yaşanan acılara ortak olan ülkemizde düzenlenmesi daha önceden planlanan etkinlikler bir bir iptal ediliyor. Bu kapsamda ülkemizin en önemli güreş organizasyonları arasında yer alan Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri Derince Belediyesi ve tertip komitesinin aldığı karar doğrultusunda iptal edildi. Konuyla ilgili Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırılardan dolayı Taşköprü Hasat Sonu Festivali kapsamında düzenlemeyi planladığımız tüm etkinliklerimiz iptal edilmiştir” denildi.

Oluşturulma Tarihi :  18.10.2023 16:37:05