Başkan Aygün´den Ankara´da Yoğun Mesai

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazi Meclis çatısı altında düzenlediği AK Parti Grup Toplantısı’na katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ardından başkentte önemli temaslarda bulundu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MESAJLAR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde devam eden projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere gittiği başkentte önemli temaslarda bulundu. Başkan Aygün, başkent Ankara’daki programlarda ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen yerel ve ulusal gündeme dair önemli mesajların verildiği AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı. Grup toplantısının ardından mecliste temaslarını sürdüren Başkan Aygün, Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman ve Sami Çakır'ı ziyaret ederek, cam şişe üretimi gerçekleşen Çenesuyu’nu takdim etti. Başkan Aygün, ayrıca meclis çatısı altında TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanı Ahmet Yurtman'ı ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

GAZİ MECLİS VE GENEL MERKEZ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ankara’da gerçekleştirdiği gün boyu devam eden programlar kapsamında İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a da konuk oldu. Derince’de hayata geçen projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Başkan Aygün, “Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin ardından Merkez Yürütme Kurulu’nda görev alan Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, cam şişe üretimi gerçekleşen Çenesuyu’nun yeni ürünlerini de takdim etti.

Oluşturulma Tarihi :  12.10.2023 10:24:38