Başkan Aygün Öğrencilerin Daima Yanında

Başkan Aygün, Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Wersdown Software & Entertainment yazılım ekibi öğrencilerini belediyede konuk etti

YAZILIM ÖĞRENCİLERİ

Gençliğe yönelik projelere önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Wersdown Software & Entertainment yazılım ekibi öğrencileri ile buluştu. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen ziyarette danışman öğretmen Serkan Tanrısever, öğrenciler Mehmet Emir Bozat, Selim Efe Sarıtaş, Yusuf Öztürk ve Kerim Aslan hazır bulundu.

İHA, SİHA VE DRONE

Öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün “İha, Siha ve Drone alanında çalışmalar yapan Derince Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencilerimizin oluşturduğu Wersdown Software & Entertainment ekibini belediyemizde misafir ederek projeleri hakkında istişare ettik. Sevgili öğrencilerimizi ve kıymetli öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  5.10.2023 09:17:38