HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün´den Dokuzlar ve Tokgöz´e Ziyaret
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ve Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İZMİT VE KANDIRA

Yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylık takvimini belirleyen Adalet ve Kalkınma Partisi’nde beş ilçede değişen ilçe başkanlıklarının ardından teşkilatlara hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleşiyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de bu bağlamda göreve yeni seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor. Başkan Aygün nezaket ziyaretleri kapsamında İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ve Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ile bir araya geldi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Her iki ilçe başkanına da hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Aygün, “Çıkmış oldukları kutlu yolda kendilerine gönülden başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ilçe başkanlarımız ve onların kıymetli yönetimleri yerel seçim sürecinde de çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edecekler” dedi. İlçe Başkanları Dokuzlar ve Tokgöz de ziyaretinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  28.09.2023 11:52:34
Okuma Sayısı : 309
Fotoğraflar