HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gençlik Festivali´nde Bora Duran ve Gökhan Birben Konserleri
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Festivali’nde coşku ve heyecan Bora Duran ve Gökhan Birben konserleri ile devam ediyor

PLAJ VOLEYBOLU HEYECANI

Derince’de beş gün boyunca sürecek olan Gençlik Festivali, bu yıl plaj voleybolu, çocuk eğlenceleri ve konser etkinlikleri ile coşku içerisinde geçiyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın da Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni’ne katıldığı Gençlik Festivali kapsamında plaj voleybolu heyecanı ise yaşanmaya devam ediyor. 106 takımın iştirakiyle gerçekleşen Derince Harikalar Sahili’ndeki organizasyonda 2 Eylül Cumartesi günü 12.00 – 20.00 saatleri arasında final heyecanı yaşanacak.

GÖSTERİ MERKEZİ’NDE KONSERLER

Derince Belediyesi ve Derincespor Kulübü’nün birlikte düzenlediği Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında iki ayrı konser etkinliği de düzenlenecek. 60 Evler Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşecek olan ilk konserde 2 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran Bora Duran Derincelilerle buluşacak. 3 Eylül Pazar günü saat 20.00’de etkinliklerin kapanışında bu kez Karadeniz müziğinin güçlü sesi Gökhan Birben sahne alacak.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ:

02 Eylül Cumartesi                12.00 – 20.00             : Plaj Voleybolu / Final Müsabakaları

02 Eylül Cumartesi                20.00                          : Bora Duran (Konser)

03 Eylül Pazar                                    20.00                          : Gökhan Birben (Konser)

Oluşturulma Tarihi :  1.09.2023 11:03:39
Okuma Sayısı : 1352
Fotoğraflar