HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Müzik Dolu Bir Akşam Daha
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ve Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin 60 Evler Gösteri Merkezi’nde düzenlediği Şef Erbil Aydın yönetimindeki Neşe-i Sağlık Konseri, Derincelilere müzik ziyafeti sundu

ŞEF ERBİL AYDIN YÖNETİMİNDE

Kültürel ve sanatsal etkinliklere önem veren Derince Belediyesi’nin öncülüğünde yaz dönemi içerisinde bir önemli program daha düzenlendi. Katılımın son derece yoğun olduğu müzik şöleni Harikalar Sahili’nde yer alan 60 Evler Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkan Vekili Recep Çiçek, Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli ve ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen konserde Şef Erbil Aydın yönetimindeki koro Derincelilere adeta müzik ziyafeti sundu.

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEBRİK

Bünyesinde doktorlar, diş hekimleri gibi sağlık sektöründen üyeler ile Derinceli isimleri barındıran ünlü koro şefi Erbil Aydın yönetimindeki Neşe-i Sağlık Korosu konser boyunca birbirinden güzel nostaljik eserleri seslendirdi. Konserin ardından koro üyelerini tek tek tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmada “Derince Lisesi Mezunları Derneğimiz ile birlikte düzenlediğimiz Neşe-i Sağlık Konserimizin coşkusunu kıymetli misafirlerimiz ile birlikte yaşadık. Organizasyonda emeği geçenleri bir kez daha gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  21.08.2023 11:47:17
Okuma Sayısı : 914