İlçemizde Çalışmalar Her Noktada

Derince Belediyesi ekipleri Sanayi Sitesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamlarken Vatan Caddesi’ndeki yeşil alanlarda ot biçme ve bitki form bakım çalışmaları devam ediyor

İlçe genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri gerek vatandaşlardan gelen talepler gerekse belediye ekiplerinin belirlediği bölgelerde 7/24 esaslı hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Deniz Mahallesi’nde yer alan Sanayi Sitesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Vatan Caddesi üzerindeki yeşil alanlar ve refüjlerde ot biçme ve bitki form bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.

Oluşturulma Tarihi :  17.08.2023 14:59:52