Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Derince'de Bayram Temizliği
Anasayfa > Haberler > Derinceliler İftarda Buluşacak
Derinceliler İftarda Buluşacak
Derince Belediyesi'nin Kent Meydanı'nda düzenleyeceği Büyük Derince İftarı'nda binlerce kişi bir araya gelerek, hep birlikte oruçlarını açacak

Ramazan ayı boyunca çayhane etkinliklerine ev sahipliği yapan Derince Kent Meydanı bu kez önemli bir iftar organizasyonunun merkezi olacak. Derince Belediyesi’nin düzenleyeceği Büyük Derince İftarı, ilçede Ramazan ayının buluşma noktası olan Kent Meydanı’nda yapılacak. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan iftar program 20 Mayıs Pazartesi (Bugün) günü gerçekleşecek. İlçe protokolü ve vatandaşları bir araya getirecek olan iftarın ardından alanda çayhane kurulacak. Tüm Derincelilerin davetli olduğu iftar organizasyonuna vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.