Doğru Oto Yıkama Derince’de Hizmete Açıldı
14.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Birliktelik Vurgusu
Başkan Aygün’den Birliktelik Vurgusu
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, teravih namazı öncesi Yenikent Merkez Camii Derneği’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti

Gün içerisinde makamında konuklarını kabul ederek sürekli vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, akşam iftarın ardından ise cami derneklerine ziyaretlerde bulunuyor. Ramazan ayı süresince farklı noktalarda Derincelilerle bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Aygün, bu kez teravih namazı öncesi Yenikent Merkez Camii Derneği’nde vatandaşlarla buluştu. Tüm Derincelilerin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Aygün, birlik ve beraberlik mesajları vererek Derince’nin geleceğine ışık tutacak projeleri hep birlikte hayata geçireceklerini ifade etti.