Derince'de Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
12.07.2019
Anasayfa > Haberler > Ramazan’da Çocuklar Çok Daha Mutlu
Ramazan’da Çocuklar Çok Daha Mutlu
Çayhane etkinlikleri ile her akşam yüzlerce Derincelinin bir araya geldiği Kent Meydanı’nda çocuklar için hazırlanan eğlence programları miniklere keyifli anlar yaşatıyor

Başkan Aygün Yalnız Bırakmıyor

Derince Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı’nda kurduğu çayhane etkinlikleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Her gün okunan akşam ezanının ardından oruçlarını açan Derinceliler sonrasında Kent Meydanı’na gelerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar kendilerine ikram edilen çayları yudumlayarak, sohbet ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de katılarak vatandaşları yalnız bırakmadığı Kent Meydanı’ndaki çayhane etkinlikleri bu kez çocuklar için düzenlendi.

Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Kent Meydanı’nda kurulan oyun alanında sahnelenen etkinliklere iştirak eden minikler, gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Geleneksel sahne sanatlarından kavuklu ve pişekar, meddah, ateşbaz ve sihirbaz gösterileri ile eğlenen çocuklar palyaço, Nasrettin Hoca ve tahta bacaklı adam ile hoşça vakit geçirdi. Derince Belediyesi’nin ikramı olan pamuk şeker ve patlamış mısır eşliğinde eğlenen çocuklar, yüzlerini de boyatarak Ramazan akşamının coşkusunu en güzel şekilde yaşamış oldu.