Yelkenler 15 Temmuz Şehitlerimiz İçin Açıldı
14.07.2019
Anasayfa > Haberler > Şampiyon Coşkuyla Karşılandı
Şampiyon Coşkuyla Karşılandı
Belediye Derincesporlu futbolcular Kütahya'daki başarılarının ardından 3. Lig'e yükselme coşkusunu Derince Kent Meydanı'nda toplanan taraftarlarıyla paylaştı

Büyük Sevinç Yaşadılar

Bu sezon sergilediği başarılı futbolu şampiyonlukla taçlandırarak adını 3. Lig’e yazdıran Belediye Derincespor, çok önemli bir başarıya imza attı. Kütahya’da oynanan play off müsabakasında Burdur temsilcisi Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 2-0’lık skorla mağlup eden Belediye Derincespor, ilimizi profesyonel liglerde temsil etme hakkı kazandı. Tavşanlı Ada Stadı’nda oynanan maçın ardından saha içerisinde büyük sevinç yaşayan futbolcular bu coşkularını Derince’ye kadar taşıdı.

Başkan Aygün Karşıladı

Karşılaşmanın ardından Derince Kent Meydanı’na gelen futbolcular, burada kendilerini bekleyen taraftarları ile birlikte büyük coşku yaşadı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da katıldığı kutlamalarda, sarı lacivertli futbolcuların coşkusu görülmeye değerdi. Meydanda kupa ile birlikte kutlama yapan sarı lacivertli futbolcuları kutlayan Başkan Aygün, “Kütahya’da yeni bir başarı öyküsü daha yazarak ilçemizi 3. Lig’de temsil etmeye hak kazanan Belediye Derincesporlu yönetimimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Bu başarı tüm Derince’nin” dedi.