Kaşkaldere'deki Halı Sahalar Onarıldı
15.05.2019
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor 3. Lig’de
Belediye Derincespor 3. Lig’de
Kütahya'da oynanan 3. Lig'e yükselme play off maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Belediye Derincespor, büyük bir başarıya imza atarak 3. Lig'e yükselmeyi başardı

Bucak Belediye Oğuzhanspor’u Mağlup Ettik

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta normal sezonu şampiyon olarak noktalayan Belediye Derincespor, play off müsabakalarında da aynı başarısını sürdürerek adını 3. Lig’e yazdırmayı başardı. Play off müsabakalarında ilk turu bay geçen Belediye Derincespor, ikinci tur karşılaşmasında Kütahya Tavşanlı Ada Stadı’nda Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya geldi.

Goller Muhammed Fatih ve Yiğit Ali’den

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, belediye başkan yardımcıları ve Derinceli sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada rakibini Muhammed Fatih ve Yiğit Ali’nin kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Belediye Derincespor, bu sonucun ardından 3. Lig’e yükselmeyi başardı. Maçın ardından saha içerisinde büyük sevinç yaşayan sarı lacivertli futbolcular galibiyet coşkusunu kendilerini destekleyen taraftarlarıyla paylaştı.