Derince'de Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
12.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den Anlamlı Ziyaret
Başkan Aygün’den Anlamlı Ziyaret
Çınarlı Mahallesi'nde ikamet eden Naciye Tüter'i Anneler Günü dolayısıyla evinde ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu anlamlı günle ilgili önemli mesajlar verdi

Naciye Teyzeye Konuk Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla ilçede anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aygün beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ve AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ile birlikte Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi Orbay Sokak No: 11 adresinde ikamet eden Naciye Tüter’i ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Ne Kadar Dua Etsek Azdır

Ziyaretinde 80 yaşındaki Naciye Tüter’in elini öperek, hayır duasını alan Başkan Aygün, Anneler Günü’nün önemine değinerek “Gece gündüz demeden çalışan, çabalayan, çocuklarının, vatana millete hayırlı evlatlar olmasından başka amacı olmayan annelerimiz için ne kadar dua etsek azdır. Allah hepsinden razı olsun, yokluklarını göstermesin” dedi. Naciye Tüter de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Aygün’e teşekkür etti.