Derince’mize Sevdamız Hiç Bitmeyecek
16.05.2019
Anasayfa > Haberler > Kazanan Derince Oldu
Kazanan Derince Oldu
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerine seçim sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etti

31 Mart tarihinde gerçekleşen seçimlere Cumhur İttifakı’nın adayı olarak giren ve belediye başkanı seçilen Zeki Aygün’ün bu kez ziyaretçileri ittifak ortaklarından MHP teşkilatları oldu. MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin tam kadro olarak katıldığı ziyarette geride kalan süreç ve ilçede hayata geçirilecek olan projeler konuşuldu. Başkan Aygün’ü seçim başarısından dolayı kutlayan Omurca, “Birlikte önemli bir süreci geride bıraktık. Bundan sonra da Derincemiz adına yapılacak olan her hayırlı çalışmada başkanımızın yanında olacağız” dedi. Başkan Aygün de, seçim sürecindeki katkılarından dolayı MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca ve teşkilatlarına teşekkür ettiğini belirterek “Cumhur İttifakı’nın uyumunu Derince’de en güzel şekilde sahaya yansıttık. Artık seçim dönemi geride kaldı ve sonuçta kazanan Derince oldu. Bundan sonra yine hep birlikte halkımızın istekleri doğrultusunda projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.