Başkan Aygün'den Babalar Günü Mesajı
Başkan Aygün Ankara’da Temaslarda Bulundu
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor Şampiyon
Belediye Derincespor Şampiyon
Aliağaspor'u deplasmanda oynadığı maçta 2-1'lik skorla mağlup eden Belediye Derincespor, sezonun bitimine bir hafta kala grubunda şampiyonluğunu ilan etti

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi için İzmir’e giden temsilcimiz Belediye Derincespor,  zorlu müsabakada takipçisi Aliağaspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Rakibi karşısında 36. dakikada Ufuk Gülez’in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçen temsilcimiz, karşılaşmanın ilk yarısını bu golle önde kapattı. 63. dakikada Jonathan’ın attığı golle müsabakaya eşitlik gelirken, temsilcimize üç puan ve şampiyonluğu getiren golü uzatma dakikalarında Kerem Gülmez kaydetti. Belediye Derincespor, bu sonucun ardından ligde son haftaya girilirken şampiyonluğu garantiledi.