Aygün: Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
20.07.2019
Anasayfa > Haberler > Kaymakam Aksak’tan Başkan Aygün'e Ziyaret
Kaymakam Aksak’tan Başkan Aygün'e Ziyaret
Derince Kaymakamı Cemil Aksak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır ve şube müdürleri, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanı seçilen Zeki Aygün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yerel seçim sürecinin ardından Derince Belediye Başkanı olarak görevine başlayan Başkan Zeki Aygün’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Aygün’ü Derince Kaymakamı Cemil Aksak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır ve şube müdürleri de ziyaret etti.

Başkan Aygün ile görüşen Derince Kaymakamı Cemil Aksak, tebriklerini ileterek, yeni dönemde hayırlı çalışmalar temennisinde bulundu. Başkan Aygün de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Aksak, Milli Eğitim Müdürü Karabayır ve şube müdürlerine teşekkür etti.