Derince’de Pilav Günü Geleneği Sürüyor
Anasayfa > Haberler > Yeni Otoparklar Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz
Yeni Otoparklar Yıl Sonuna Kadar Ücretsiz

Dönemin Son Meclis Toplantısı

Derince Belediyesi Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken katiplikleri Abdullah Yalçınkaya ve Fatma Akarsu yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından başlayan mecliste, ilk olarak bir önceki meclis karar özetleri görüşülerek onaylandı. Belediye Meclisi’nin aynı zamanda beş yıllık süreçteki son toplantısı olan Mart ayı olağan toplantısında önemli bir karar da alındı.

Başkan Bulut’tan Teşekkür

Toplantıda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un önerisiyle ilçede yapımı tamamlanan 1071 AK Merkez ve Yenikent Kapalı Pazar Otoparklarından vatandaşların yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanması kararı alındı. Alınan kararın Derince’ye hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Başkan Bulut, beş yıl boyunca ilçede önemli hizmetlere imza atıldığını belirterek tüm meclis üyelerine teşekkür etti.