Fikri Işık’tan Aygün’e Ziyaret
17.04.2019
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor İyi Başladı
Belediye Derincespor İyi Başladı
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele veren Belediye Derincespor, ikinci yarının ilk haftasında oynadığı maçta B. Derbentspor’u mağlup etti

14 takımın yer aldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele veren Belediye Derincespor, devre arasının ardından sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. Derbent Stadı’nda oynanan müsabakada kentlisi B. Derbentspor ile karşı karşıya gelen Belediye Derincespor, 11. dakikada Kerem Gülmez’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarısı Belediye Derincespor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan müsabakanın 61. dakikasında B. Derbentspor, Bedirhan ile eşitliği sağladı. Son anlarına eşitlikle girilen müsabakada Belediye Derincespor’a galibiyeti getiren golü son dakikada Kerem Gülmez kaydetti. Belediye Derincespor bu galibiyetle puanını 25’e yükselterek, haftayı beşinci sırada tamamladı.