Çavuşlu Köprüsünde Dere İçi Kazılar Yapılıyor
Derinceliler 15 Temmuz’da Meydana Sığmadı
Anasayfa > Haberler > Yurt Genelinde Kar ve Yağmurlu Hava Bekleniyor
Yurt Genelinde Kar ve Yağmurlu Hava Bekleniyor
Yurt genelinde bugün hava durumunun kar, yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre Marmaranın güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolunun batısı, Batı Karadenizin iç kesimleri, Doğu Anadolunun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Sivas, Karaman, Sinop, Kastamonu, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Muş, Ağrı ve Bitlis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolunun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması öngörülüyor.

Muğla, Antalya, Adana, Hatay çevreleri ile Mersinin doğu kesimlerinde kuvvetli yağmur (21-50 kg/m2) ve sağanak olarak görülmesi beklenen yağışların Antalyanın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayının yanı sıra yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.