Rektör Hülagü'den Başkan Aygün'e Ziyaret
15.04.2019
Anasayfa > Haberler > Derince Bir Spor Salonuna Daha Kavuşuyor
Derince Bir Spor Salonuna Daha Kavuşuyor
Fatih Mahallesi'nde eğitim veren Derince Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne inşa edilen Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi

Fatih Mahallesi’ne İnşa Ediliyor

Son dönemde hizmete açılan İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri ile adeta sporun merkezi konumuna gelen Derince’de tesisleşme atağı hız kesmeden devam ediyor. Tesisleşme çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi’nde eğitim veren Derince Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne inşa edilen Kapalı Spor Salonu’nda da sona gelindi. Sadece öğrencilerin değil, bölge halkının da yararlanacağı Kapalı Spor Salonu’nun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Basketbol, Voleybol ve Amatör Branşlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelindeki okullara uyguladığı yatırım projeleri kapsamında inşa edilen Kapalı Spor Salonu, bin 600 m2 kapalı alana sahip. Tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kullanımına sunulacak olan Kapalı Spor Salonu’nun zemin katında 28 x 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 x 18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alıyor. Salonda ayrıca diğer amatör branşların kullanabileceği 360 m2 ölçülerinde 3 adet salon bulunuyor. 220 kişilik tribünün de yer aldığı spor salonu, bölge halkına en güzel şekilde hizmet verecek.