Başkan Bulut: Derince'miz 2023’e Hazır
Mutluluğa Engel Yok
Anasayfa > Haberler > Yemeğe Sevgilerini Katıyorlar
Yemeğe Sevgilerini Katıyorlar
Derince Belediyesi'nin sosyal projeleri arasında yer alan ve ilçedeki dezavantajlı kesimlere hitap eden EYDEM bünyesindeki kursiyerler aşçılık eğitimleri de alıyor

DER-MEK’te Aşçılık Kursu

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) bünyesinde sosyal becerilerini geliştirme imkanı bulan öğrenciler için birbirinden farklı aktiviteler organize ediliyor. Derince Belediyesi usta öğreticileri eşliğinde EYDEM’de çeşitli eğitimlere katılan kursiyerler, haftanın bir günü ise sabah ve öğlen iki grup halinde olmak üzere Yenikent Mahallesi’nde bulunan DER-MEK binasında aşçılık kurslarına iştirak ediyor.

Mutfakta Uygulamalı Eğitim

Mutfak bölümünde uygulamalı olarak gerçekleşen kursta aşçılık eğitimi alan EYDEM’li öğrenciler, burada yemek yapmanın dışında, yemek esnasında sipariş verme, yemek yeme, farklı kişilerle iletişimi kuvvetlendirme gibi konularda da kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Engelli bireylerin aileleri de kurslardan duydukları memnuniyetleri ifade ederek, çocuklarının gelişimlerine katkı sunan çalışmalardan dolayı Derince Belediyesi’ne teşekkür etti.