Bulut: Eğitim Bizim Olmazsa Olmazımız
05.12.2018
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut: Derince'miz 2023’e Hazır
Başkan Bulut: Derince'miz 2023’e Hazır
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, makamında konuk ettiği ziyaretçileriyle sohbet ederek “Hizmete sunduğumuz kalıcı eserlerimiz ve yapımı devam eden projelerimizle Derince'miz yarınlara, 2023 hedefine hazır” dedi

Farklı Kesimlerden Konuklar

İlçeye değer katan vizyon projeleri belirlerken istişareye önem veren Başkan Bulut, bu bağlamda toplumun tüm dinamikleri ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Başkan Bulut, son olarak kısa adı Ser-KOOP olan Derince Servis Personel Öğrenci Turizm ve Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin Başkanı Hakan Badem ve yönetim kurulu üyeleri, Turgutreis İlkokulu Müdürü Ahmet Köksal, Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Meral Şahin Günkut, Derince Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İlyas Kocaman ve okul aile birliği yöneticileri ile Cımbızlar Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayarak, hafızlık icazet belgelerini alan öğrenciler ve hocalarını konuk etti.

Kendimizi Değil, Kentimizi Düşündük

Geride kalan dört buçuk yıllık süreçte hizmete sundukları projelere vurgu yapan Başkan Bulut, “Derince’mizi yarınlara hazırlarken bunu sizlerle birlikte başardık. Oturduğumuz koltuktan güç alan değil, bilakis o koltuğa güç veren bir anlayışla hareket ettik. İlçemizi herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent haline getirirken bu başarıda hiç kuşkusuz sizlerden aldığımız destekte önemli rol oynadı.  Mesai mefhumu gözetmeksizin Derince’miz için çalışırken kendimizi değil, kentimizi düşündük. Ne mutlu bize ki hizmete sunduğumuz kalıcı eserlerimiz ve yapımı devam eden projelerimizle Derince’miz yarınlara, 2023 hedefine hazır” dedi.