Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
06.12.2018
Anasayfa > Haberler > Büyükakın Derince’de Coşkuyla Karşılandı
Büyükakın Derince’de Coşkuyla Karşılandı
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Derince AK Parti ailesini ziyaret etti

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Partiden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Tahir Büyükakın, teşkilat ziyaretlerine başladı. AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükakın’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da eşlik etti. Partililer tarafından büyük ilgiyle karşılanan Büyükakın’ın konuk olduğu ilçe binasındaki programda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, belediye başkan aday adayları, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili hazır bulundu.  Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından söz alan Büyükakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belirlediği gönül belediyeciliği çizgisinde çalışmalara başladıklarını söyledi.