Belediye Derincespor’un Rakibi Aliağa
07.12.2018
Anasayfa > Haberler > EYDEMli Kursiyerler Kocaelispor’un Yanında
EYDEMli Kursiyerler Kocaelispor’un Yanında
Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi kursiyerleri, Kocaelispor'un Karacabey'i 3-0 mağlup ettiği müsabakayı takip ederek galibiyet coşkusuna ortak oldu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor’un son oynadığı Karacabey müsabakasında çok özel misafirleri vardı. Derince Belediyesi bünyesinde eğitim veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi kursiyerleri Kocaelispor Kulübü’nün davetlisi olarak hafta sonu Kocaeli Stadı’ndaki yerlerini aldı. Yeşil siyahlı ekibin Karacabey’i 3-0 mağlup ettiği müsabakada galibiyet coşkusuna ortak olan kursiyerler, güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Öte yandan EYDEM kursiyerleri önümüzdeki günlerde Kocaelispor’un antrenmanına giderek yeşil siyahlı futbolculara destek verecekler.